Nyt sitä saa tilata !!! Nimittäin Hardcore Discgolfin poikakalenteria vuosimallia 2021. 12 hullunrohkeaa seuralaista ( tai no 11 jäsentä ja 1 ACDG:n vieraileva tähti 🙂 ) uskaltautui hyväntekeväisyyden nimissä kameran eteen tyylikkäästi niukoissa vetimissä ja lopputulos on HUIKEA !
Kaikki kalenterista saatavat voitot ohjataan lyhentämättömänä Oulun poikien talolle jonka toiminnan ytimessä on pyrkiä ehkäisemään nuorten miesten yksinäisyyttä ja syrjäytymistä. Poikien talo on kiusaamis- ja syrjintävapaa alue. Kaikki kohdataan yhdenvertaisina riippumatta sosiaalisesta, etnisestä tai kulttuurisesta taustasta, mihin uskoo, mitä ajattelee tai kenestä tykkää.
Kalenterit ovat painossa, mutta otamme jo vastaan ennakkotilauksia. Hintaa kalenterilla on 15€ + 5e postit, halutessaan saa maksaa enemmänkin omantunnon mukaan koska kaikki voitot menevät hyvään kohteeseen. Postikulut ovat saman 5e riippumatta montako kalenteria tilaat. Kun maksu näkyy seuran tilillä, tilauksesi on vahvistettu ja kalenterit postitetaan heti kun ne painosta saapuvat, eli parin viikon sisällä.
– Jos haluat tilata kalenterin toimi siis näin:
– Mailaa tilaus osoitteeseen hcdgofficial@gmail.com
 kerro mailissa koko nimesi, postitusosoite ja montako kalenteria tilaat
– Maksa kalenterit posteineen seura tilille FI69 7997 7994 2480 73 kirjoita viestikenttään: KALENTERI2021
Odota kunnes posti kiikuttaa Fribaskenen kuumimman kalenterin laatikkoosi.
Tämän kalenterin mahdollisti Studio Ollila Oulusta, joka halusi lähteä tukemaan hyvää asiaa tarjoamalla meille ammatikuvaajan ja studion käyttöömme.
Ilman heidän tukeaan tää ei ois nyt tässä.
Omasta puolestani suuret kiitokset kaikille projektiin jollain tavalla osallistuneille.
Tää oli huikea tempaus !